Registrace
ico Akční nabídka
Mr.Popper´s - Protein OptiMash® white chocolate 2000g

Mr.Popper´s - Protein OptiMash

Mr. Popper´s Protein OptiMash je perfektně rozpustná proteinová, ovesno-rýžová směs pro přípravu velmi chutného šejku nebo kaše.

Cena s DPH 358 Kč
Běžná cena 716 Kč
Vaše sleva 50%
179,00 Kč / kg | vč. DPH
-+
Skladem více než 20 ks

Zítra u Vás nebo na výdejním místě.

Nakupte ještě za 499 Kč a máte DOPRAVU ZDARMA!
-20 % s kódem "AMIX20"

Složení (neochucený – natural): rýžovo – ovesná kaše směs 50 % (instantní extrudovaná ovesná mouka, instantní extrudovaná rýžová mouka); bílkovinný komplex 45 % (syrovátkový bílkovinný koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný izolát, CFM® - Cross-Flow Mircrofiltered syrovátkový bílkovinný izolát /z mléka/, micelární kasein /z mléka/); emulgátor: sójový lecitin, mleté lněné semínko (BevGradTM XtraSmooth Flax – obsahuje Omega-3 mastné kyseliny – kyselinu alfa-linoleovou).

Složení (ochucené varianty): rýžovo – ovesná kaše směs 46 % (instantní extrudovaná ovesná mouka, instantní extrudovaná rýžová mouka); bilkovinný komplex 45 %, (syrovátkový bílkovinný koncentrát /z mléka/, mléčný proteinový izolát, CFM® - Cross-Flow Microfiltrovaný syrovátkový bílkovinný izolát /z mléka/, micelární kasein /z mléka/); emulgátor: sójový lecitin, kakaový prášek (pouze v čokoládové příchutě), mleté lněné semínko (BevGradTM XtraSmooth Flax – obsahuje Omega-3 mastné kyseliny – kyselina alfa-linolenová), aroma, šťáva z červené řepy (pouze v příchuti jahoda-jogurt a příchuť lesních plodů); sůl, sladidla: sukralóza, acesulfam-K, steviol-glykosidy.

Nastavení cookies

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby všechno fungovalo správně a dle vašich preferencí. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

Nastavení